ATOMIUM

Om de dag te starten, ontdekken we eerst het Atomium en zijn unieke architectuur ! De toer van ongeveer 1 uur omvat het Panorama, de permanente tentoonstelling over de historie van het Atomium en de tijdelijke tentoonstelling momenteel gewijd aan de beroemde schilder Breughel!

MINI-EUROPA

Op een steenworp van het Atomium duikt U in het Mini-Europe park. De route van ongeveer anderhalf uur brengt U langs 350 Europese perfect gekopieerde animaties. Met de gids, rijk aan anekdotes en commentaren, in de hand ontdekt U architecturale juweeltjes van ons Europees erfgoed en hun geschiedenis. De namiddag wordt smullen ! Na de lunchpauze brengt de bus U naar de ontdekking van de smaak van het Belgisch erfgoed !

CONCEPT CHOCOLATE

De derde fase vindt plaats in het ambachtelijk atelier Concept Chocolate”. De chocolatier opent zijn deuren voor u en onthult alle geheimen van de productie van onze chocolade die wereldwijd bekend staan om zijn kwaliteit! Tijdens demonstratie, in 1 uur, zult u proeven, aanraken en de productiestappen van onze heerlijke pralines ervaren.

L’ECHAPPEE BIERE

De laatste stop van de dag Totally Brussels” brengt u terug naar het historische centrum van de stad en deze keer, om de geheimen van het bier te onthullen! Na het zien van enkele architecturale juweeltjes op de terugweg naar het historische stadscentrum (Koninklijk Paleis, Jubelpark, Europese wijk) leidt de bus u naar de Sint-Michiels-Goedelekathedraal, op een steenworp afstand van de Grote Markt, waar onze bierexpert op u wacht! Deze laatste etappe vindt te voet plaats en in 2 uur ontdekt u Brussel op een andere manier!

In het hart van het historisch erfgoed ontdekt u typisch Brusselse brouwerijen en cafés. De proeverij in de vorm van een workshop zal de geheimen van de productie van onze kostbare dranken onthullen! Het gaat er in Brussel natuurlijk niet alleen om deze 4 essentiële fases van ons erfgoed te ontdekken!

We zijn ervan overtuigd dat dit programma u de smaak en het verlangen zal geven om langer te blijven of terug te komen om alle geheimen van onze Belgische en Europese hoofdstad te beleven en te proeven!