Typisch Brussel!!!

Totally Brussels laat u het “Atomium” en “Mini-Europe” ontdekken, de must-see attracties van de Belgische en Europese hoofdstad. Bovendien ontdekt U de geheimen van onze chocolade en bieren dankzij het bezoek van het ambachtsatelier “Concept Chocolate” en een rondleiding in het historische hart van Brussel waarbij Echappée Bière zich concentreert op het Belgische brouwerspatrimonium!

Atomium

Om de dag te beginnen ; ontdek het Atomium en zijn unieke architectuur! Het parcours van +/-1 uur omvat het panorama, met een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving, de permanente tentoonstelling over de geschiedenis van het Atomium en de tijdelijke tentoonstelling die momenteel gewijd is aan de schilder Breughel!

Mini Europe

Op een steenworp afstand van het Atomium, duikt U in het Mini-Europe Park en reis in anderhalf uur tussen 350 Europese animaties die perfect worden gekopieerd. De gids bij de hand, rijk aan anekdotes en commentaren, alsof u er zelf bij bent, ontdekt u de architecturale juweeltjes van ons prachtige Europese erfgoed en hun geschiedenis.…

Concept chocolate

De derde stop vindt plaats in het ambachtelijk atelier “Concept Chocolate”. De chocolatier opent zijn deuren voor u en onthult alle geheimen van de productie van onze chocolade die wereldwijd bekend staan om hun kwaliteit! Als demonstratie, in 1 uur, zult u proeven, aanraken en de productiestappen van heerlijke pralines (Pralines) ervaren.

L’échappée bière

De laatste stop van de dag Totally Brussels” brengt u terug naar het historische centrum van de stad en deze keer, om de geheimen van het bier te onthullen! Na het zien van enkele architecturale juweeltjes op de terugweg naar het historische stadscentrum (Koninklijk Paleis, Jubelpark, Europese wijk) leidt de bus u naar de Sint-Michiels-Goedelekathedraal,…

TOTALLY BRUSSELS - GROEPEN

PLANNING GROEP REIZIGERS
9:30 vertrek

ATOMIUM

10:00 – Aankomst@ en bezoek Atomium

MINI-EUROPA

11:15 – Bezoek aan Mini-Europa
12:45 Vrije tijd voor lunch (lunchmenu op aanvraag)

CONCEPT CHOCOLATE

14:00 – Vertrek naar Concept Chocolate
14:30 – Aanvang Chocolat-workshop

L'ECHAPPEE BIERE

15:30 – Transfer naar het historische stadcentrum via het Jubelplein en het Europees District 16:15-18:15 – Gegidste wandeling Grote Markt en Bier workshop en Proeverij.

AFBEELDINGEN VAN DE TOER

DEELNAME KOST VOOR DE GROEPSREIZIGER (min 20 personen)

€56/p

KORTINGEN

Jonger dan 18 jaar: €44/p
Senioren (+65j): €51/p

Deze prijs omvat:

  • alle toegangsprijzen
  • Ontdek het Atomium en zijn unieke architectuur
  • Reis door Europa in anderhalf uur in Mini-Europa – catalogus gids inclusief. (11 talen)
  • Smaak en ervaar de productie stappen van Belgische chocolade @Concept Chocolate.
  • L’échappée bière doet U de geheimen van het Belgisch bier ontdekken.
  • Duits, Frans, Engels,Nederlands en Spaanstalige gidsen staan ter beschikking in Concept Chocolate en de Bier proeverij.

*Dit programma is exclusief transfer door Keolis.

Beschikbaar voor een meerprijs:

Heeft U meer specifieke wensen voor uw groep dan kunnen we altijd helpen bij:

  • lunchmenu voor uw groep
  • avond programma
  • gegidste toer in het Atomium en/of Mini Europa

Groepsreservering (+20 p)

Neem contact op:

+32 (0)476 78 56 25

reservations@totallybrussels.be

VERZEND AANVRAAG